2010. március 30., kedd

AUTECHRE !!

Tegnap éjjel nagyon sokmindenből maradt ki az, aki egyébként nyitott a zenére, mert itt volt megint az Autechre az A38-on!
Talán az alábbi videó óta nem történt semmi, én mégis azt mondom, hogy érdemes meghallgatni a lentebb levő zenét is!



Valószínű az új lemezüket promóztatják, elcsíphetőek még Bécsben és Brnoban is. Elég félősek lehetnek, mert töksötétben voltak csak hajlandóak produkálni magukat.

Bónusz azoknak, akik nem csukott szemmel néznek videóklipet és feltűnt, hogy ez Cunningham:


Legfelül egyébként egy kép a koncertről.


2 megjegyzés:

  1. Az egyik videó régen, az MTV DELTA című műsorának volt a címzenéje, klasszisokkal jobb videóval. Ez a mostani egy förmedvény. Szalacsi Sándor, hogy kerül a képbe nem tudom, de szerintem ez az összeállítás is a mai emberek igénytelenségének egyik bizonyítéka. Még jó, hogy a zenét meghagyta eredetiben a klipp készítője. Kudlik Júlia képe is megjelent egy pillanatra rajta. Róla csak annyit mondhatok, hogy ő, még tudott szépen, hibátlanul beszélni és mindenki példaképe lehetne. Méltánytalanul mosták bele ebbe az igénytelen förmedvénybe a képét. Szerintem ennek a videónak, az elrettentő példák között lenne csak a helye, vagy még ott sem. Nem illik erre a honlapra. Nem ide való.

    VálaszTörlés
  2. A középső videót végig sem tudtam nézni. A jobb sorsra érdemes zenét, egy igénytelen gépi képi hatással zúzták porrá.

    Az alsó videóról annyit mondhatok csak, hogy érdekes, de felejthető.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók

Free Counter